HOME COOKIN’ BAND – WORKING FOR A GOOD TIP (single)

“Working For A Good Tip” is de titel van een nieuwe single van de Amerikaanse bluesrockformatie ‘Home Cookin’ Band’ uit Chicago. De band werd in 2018 opgericht door bassist Kevin Lahvic en drummer Jeff Gilbert die toen beiden nog meespeelden in de groep ‘Matthew Morgan & The Lost Brigade’.

Voor de ‘Home Cookin’ Band’ werden nog twee andere leden aangetrokken met leadgitarist Michael Costelloe en vooral ook de uit Oekraïne afkomstige zangeres en gitariste Anastasiya Protasevych die met haar typische blues- en rockstem voor een extra dimensie zorgt in de muziek van deze formatie.

De single “Working For A Good Tip” gaat over het geven van een extra centje als teken van dank voor de dienster die in het restaurant goed voor je zorgt. Het catchy rockende nummer werd gecomponeerd door Anastasiya en Michael Costelloe en het werd de officiële debuutplaat van de ‘Home Cookin’ Band’.

Deze song geeft al meteen een goed idee van het soort werk dat we van deze band uit Chicago in de toekomst op hun eerste volwaardige album zullen mogen verwachten. Ze balanceren tussen rock, blues, pop en folk waardoor we een behoorlijke diversiteit tussen de nummers op hun eerste plaat denken te gaan krijgen. Deze formatie lijkt alvast een interessante aanwinst voor dit muziekgenre te zullen worden. Wij zullen u hier over de verdere ontwikkelingen op de hoogte houden.

(valsam)

Artiest info
Website